Family house in Vinohrady

Two-generation family house in the hilly terrain in Bratislava. Limiting factor was a narrow piece of land oriented to the east and the access road on the level of the second floor. Double garage is situated at this level. Cantilevered part of the house helps to protect the area of garden terrace.
View from the garden
View from the street
Covered terrace with a characteristic V shaped column
Evening view of the terrace
View of the house during construction
View of the house during construction
Phase: Construction drawings     Design: Puzzlebox     Project date: 11/2009     Construction: 07/2011     Site: Bratislava, Slovakia
EN  SK
Would you like to get more information? Write us on Facebook, email us or call us on the phone numbers listed below.
DJS Architecture s.r.o., email: office@djsarchitecture.sk, tel.:  +421 (0)948 507 072,   +421 (0)915 060 696