Pub v Mlynskej doline

Projekt riešil konverziu nevyužívaných priestorov pod budovou na pub. Bar je umiestnený v centrálnej polohe pri zadnej stene. Po stranách priestoru sa nachádza sedenie v zapustených boxoch, ktoré poskytuje väčšiu mieru súkromia. Súčasťou projektu bol návrh exteriérovej terasy pred vstupom do objektu.
Exteriérová terasa pubu
Exteriérová terasa pubu
Pohľad do interiéru pubu
Pohľad do interiéru pubu
Pohľad do interiéru pubu
Pohľad do interiéru pubu
Pohľad do interiéru pubu
Pohľad do interiéru pubu
Pohľad na exteriérovú terasu
Typ projektu: Realizačný projekt interiéru     Design: Puzzlebox & DJS Architecture     Projekt: 04/2012     Realizácia: -     Lokalita: Bratislava, Slovensko
EN  SK
zvoľ si jazyk
DJS Architecture s.r.o., email: office@djsarchitecture.sk, tel.:  +421 (0)948 507 072,   +421 (0)915 060 696