Pub in Mlynská dolina

The project addressed the conversion of unused undergroung parking space to the pub. Bar is located in a central position at the back wall. The sides of the seating area is located in recessed boxes, which provides greater privacy. The project also proposes an exterior terrace in front of the entrance to the pub.
Outdoor terrace pub
Outdoor terrace pub
View of the interior of the pub
View of the interior of the pub
View of the interior of the pub
View of the interior of the pub
View of the interior of the pub
View of the interior of the pub
Phase: Construction drawings     Design: DJS & Puzzlebox     Project date: 04/2012     Construction: -    Site: Bratislava, Slovakia
EN  SK
choose language
DJS Architecture s.r.o., email: office@djsarchitecture.sk, tel.:  +421 (0)948 507 072,   +421 (0)915 060 696