Rodinný dom v Pezinku

Architektonická štúdia a realizačný projekt k nízkoenergetickému rodinnému domu v Pezinku. Hmota garáže je vysunutá z kubusu rodinného domu, čím sa opticky zmierňuje veľkosť domu. Vysunutie garáže je podporené aj tmavým kamenným obkladom, ktorý ostro kontrastuje s bielou omietkou domu. Na streche garáže sa nachádza terasa prístupná z dvoch izieb, ako aj cez exteriérové schody. Steny v okolí okien sú akcentované farebnou omietkou. Dom je vybavený rekuperáciou a na oknách sú inštalované vonkajšie exteriérové žalúzie.
Pohľad na rodinný dom z ulice
Pohľad na rodinný dom z ulice
Letecký pohľad - Vysunutá hmota garáže
Pohľad zo záhrady
Letecký pohľad na dom
Letecký pohľad na dom
Rodinný dom v Pezinku - Pohľad zo záhrady
Rodinný dom v Pezinku - Pohľad zo záhrady
Rodinný dom v Pezinku - Pohľad z ulice
Typ projektu: Realizačný projekt     Design: DJS Architecture   Projekt: 09/2013     Realizácia: 06/2014    Lokalita: Pezinok, Slovensko
EN  SK
zvoľ si jazyk
DJS Architecture s.r.o., email: office@djsarchitecture.sk, tel.:  +421 (0)948 507 072,   +421 (0)915 060 696