Lekáreň v Poluse

Architektonická štúdia priestoru lekárne v nákupnom stredisku Polus. Požiadavkou bolo prepojenie lekárne s obchodom s výživovými doplnkami a relaxačným centrom na poschodí. Lekáreň je navhrnutá ako hmota v hmote, tvorená oranžovým kvádrom so zbortenými hranami na strane vstupu. Vnútri priestoru je navrhnutý bar s ponukou zdravej výživy v sviežej zelenej farbe. Relaxačné centrum na poschodí je tvorené samostatnými kubusmi menších miestností a priestorom recepcie.
Pohľad na vstup do lekárne
Pohľad na vstup do lekárne
Pohľad na bar so zdravou výživou
Interiér lekárne
Interiér lekárne
Interiér lekárne
Exteriér priestoru baru a relaxačného centra
Exteriér priestoru baru a relaxačného centra
Interiér relaxačného centra
Typ projektu: Architektonická štúdia     Design: Puzzlebox & DJS Architecture     Projekt: 05/2010     Realizácia: -     Lokalita: Bratislava, Slovensko
EN  SK
zvoľ si jazyk
DJS Architecture s.r.o., email: office@djsarchitecture.sk, tel.:  +421 (0)948 507 072,   +421 (0)915 060 696